Şehit Nadir Şimşek Anadolu Lisesi

WEB https://sehitnadirsimsekal.meb.k12.tr
Adres : ORTA MAH. CUMHURİYET CAD. 23838 NO: 100/1 MAHMUDİYE / ESKİŞEHİR
VİZYON : Kendine güvenen, çok boyutlu düşünce yeteneği ile donanmış, kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip girişken, sorgulayıcı, bireyler yetiştirmek , üniversite başarısını ve yabancı dil bilgisini en üst düzeye çıkarmış seçkin okullardan biri olarak çağdaş eğitim dünyasında yer edinmektir.
MİSYON : Ülkemizin ve dünyanın bilimsel ve kültürel geleceğine katkı sağlayacak lider bireylerinin yetiştirildiği, ulusal ve uluslararası alanda önder ve örnek bir eğitim kurumu olmak ve Öğrencilerin ilgi, istek ve yeteneklerine değer verilen, çağdaş teknolojinin gerektirdiği tüm eğitim ve öğretim araçlarının kullanıldığı, bilimsel düşüncenin hâkim olduğu, Cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatanını milletini seven öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 VE 15:40
Isınma : Okulumuz Doğalgaz sistemlidir.
Servis : Okulumuza yalnızca Mahmudiye ilçesinin tüm köylerinden öğrenci servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : İlçe merkezinden yürüyerek ulaşım sağlanmaktadır. İl merkezinden ise ilçeye taşıma yapan araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : -